QuestionRooms - Музеят на тайните

http://questionrooms.bg/

Музеят на тайните

ТЕСТ НА СТАЯТА (точно преди стартирането за клиенти)

Fury team: Георги ГеоргиевЙордан ДанчевВасил ЙосковДимитър СмиляновНадежда Данабашева

Дата на посещение: Април 16, 2016

Нашето време: 38:56 минути

Ако не бяха те, нямаше скоро да стъпим в Пловдив, но като стая с още тестови отбори, бяха така мили да ни поканят да идем да видим какво са сътворили.

Ние нарекохме стаята им „Музеят на тайните“. Спретнали са си една чудесна, стегната и много симпатична стая. Плюсовете са много, механики които ние след 50 стаи още не сме виждали, интересни и неповтарящи се загадки, толкова як сейф че не искахме да го отваряме, а само да му се радваме. Атмосферата е страхотна и наистина си „във филма“, имат да пипнат само едно –две неща (wink wink) и после ще са готови да разбият пазара на ескейп стаи в Пловдив. Получават допълнителен плюс са локация, пространство и за това че са супер симпатични пичове. Момчета, благодаря ви много за поканата търпението и за отделеното време, за нас беше чест и удоволствие.И ги последвайте във Фейсбук, гифовете им са ЕПИЧНИ и аз питам като Данчо: "Няма ли специална награда, признание, орден, нещо, което да покаже адекватно колко добри и епични са тия гифчета?!" #‎ERgif‬

Нашата снимка 😊

QuestionRooms за нас:

Днес на гости ни бе машината за разбиване на рекорди в #EscapeRoom игрите - отбор Фюри!

Те са вероятно най-опитният отбор в цялата страна и сме благодарни, че ни уважиха и дойдоха да тестват нашата игра. Разбира се, счупиха рекорда и ни разказаха играта. 🏆 Не случайно имат вече изиграни 54 стаи и държат най-добрите времена на много места. Показаха уникални възможности както индивидуално, така и като екип. Останахме приятно изненадани и беше много весело с тях.

#EscapeRoomBG #Фюри #Fury #Непобедимите

Previous
Previous

Domus Rebus - Къщата на Картите (сега Gravity Wave)

Next
Next

Escape Reality