Domus Rebus - Къщата на Картите (сега Gravity Wave)

В момента стаята съществува под името "Къщата на Картите" и принадлежи на Gravity Wave.

http://domusrebus.com/

Къщата на Картите

Fury team: Георги ГеоргиевЙордан ДанчевВасил ЙосковДимитър СмиляновНадежда Данабашева

Дата на посещение: Април 16, 2016

Нашето време: 46:10 минути (рекорд за стаята към момента на посещение)

От една година насам им бях вдигнала мерник на Домус Ребус след последното ни посещение при тях, когато не успяхме да излезем навреме. Този път налях момчетата с кафе, Ред Бул, забранени субстанции (заплаших ги с физическа саморазправа и уволнение) и им казах че ли ще я разкостим тая стая или will die trying.

Значи, какво да ви кажа, разкостихме я. Тази стая ще я запомня като игра, все едно гледам сериал. Бяхме така добре смазана машина, буквално още не сме решили едната загадка и вече някой е захванал другата, просто нямаше спиране. И наистина работихме като едно същество, нямаше ти, нямаше той, буквално всеки подхващаше мисълта на предния и решавахме загадките. А те са много, в тая стая колко загадки има хора, направо се замаях. Интересно са застъпили идеята за историята на България и на Пловдив, само една малка забележка имам, част от реквизита в стаята е поизтъркан и е може би добре да се смени, някой карти (и географски и игрови).

Мисля че и усмихнатата ни домакиня прихвана от нашето настроение и ни поздрави няколкократно с новия рекорд за стаята към момента, благодарим за чудесното отношение и за това че така оцени играта ни, за нас това е част от удоволствието.

Рекордно време за стаята към момента: 46:10 минути. Без нито един жокер.

Нашата снимка 😊

Domus Rebus за нас:

Много се радваме, че днес фуриите от отбор "FURY" отново ни бяха на гости. :) Този път предизвикателството им беше отправено от стая №2 - #TheHouseOfCards! Те влязоха с такава скорост и ентусиазъм, че се чудехме има ли нещо, което може да ги спре!? И след невероятните и рекордни 46:10 минути от началото на играта отговора си дойде сам! Не само, че поставиха най-доброто време до сега, но го направиха и без нито една подсказка!!! Поздравления за страхотната, стегната и логична игра на целия отбор! DOMUS REBUS ви пожелава да не спирате да приемате предизвикателства, да се справяте все така успешно с тях и да се забавлявате много! :) :) :)

Previous
Previous

Escape Room Plovdiv - Умирай Трудно

Next
Next

QuestionRooms - Музеят на тайните