Escape Reality

http://escapereality.bg/

Космос

Fury team: Йордан ДанчевВасил ЙосковДимитър СмиляновНадежда Данабашева

Дата на посещение: Април 13, 2015

Нашето време: 41:00 минути

Ако сте гледали Марсианеца, значи знаете че първото правило на пътешествията в Космоса е "никога не тръгвай към друга планета без картофи и тиксо".

Първото правило на Фюри за пътешествия в Космоса е, "никога и при никакви обстоятелства не взимай Васил Йосков на космическа мисия, защото ще ти е спукана работата".

Днес, за 50ти пореден път бяхме пред предизвикателството на "escape" room, макар че тук нещата са различни и е по- скоро "escape cosmos" или научи се как да летиш, без да повръщащ.

Escape Reality ме изненада, ще кажа приятно. Това е първия ми по- сериозен сблъсък с виртуална реалност и честно казано беше страхотно. Какво научих, във виртуалния Космос? Че там имам "баси ръките чуек". Второ, съм изключително елегантна. Трето, мапинга на ръцете ми хвана и пръстените и бях много шик космонавт. Летенето ми се отдава много, фасулска работа. Виж уцелването на дупки, не толкова.

Според мен за любителите на компютърни игри и sci-fi посещението е задължително, наистина е experience out of your body. Няма да ви лъжа, управлението и контролите са трудни, но като им хванеш цаката единствения начин да се прецакаш е ... ако си взел Йосков със себе си. За маняците на куестове, "загадки" няма, поне не в тази форма в която очаквате. Просто не се настройвайте за нещо познато и ще ви хареса, много 😊

Нашата снимка 😄

Previous
Previous

QuestionRooms - Музеят на тайните

Next
Next

Ако имате дете със специални образователни потребности ...