Omescape - Pursuit of Assassin Artist

https://omescape.us/

Pursuit of Assassin Artist

Fury team: Иван ВладимировВаня Стоицева, Димитър Смилянов, Христо Томов, Велина Дойчева, Венелин Горнишки, Антон Кондузов и Надежда Данабашева

Дата на играта: Октомври 19, 2020

Нашето време:59:57 минути

Ще започна с лошо. Щях да се насладя на тази стая два пъти повече, ако бяхме два пъти по- малко хора. Както се вижда по нашата снимка, тук за първи път играхме цели ОСЕМ човека, което в игра онлайн създава какафония. Уви, изборът не беше случаен, цената на тази стая е "плоска", и независимо дали играете трима или осем, цената е еднаква. И е възсоленичка по нашите стандарти. Все пак получихме страхотни отзиви за стаята и нямаше как да не се организираме. Честно казано имах дежавю с The Dome, защото както тя е скъпа, с еднаква цена независимо от броя участници и е най- добрата стая която някога сме играли в реалния живот, същото може да бъде казано за Pursuit of Assassin Artist, но в дигиталното пространство. Единодушно всички се съгласихме, най- добрата онлайн стая на която сме попадали.

Много механики взаимствани от видео игрите. Всичките на място и фантастично имплементирани. Отново е съчетание на театър в реално време, ролева игра и пъзели, супер забавни и добре подредени. Имате няколко начина да подходите към решението на проблемите пред вас, тоест ако ние сме успели да изиграем играта по един начин, не значи че вие няма да намерите ваш си начин да постигнете нужното.

Абсолютни адмирации към водещите, професионални, всичко е репетирано до най- малката подробност, абсолютно блестящи!

Ако можете да изиграете една онлайн ескейп стая, това е стаята за вас. Няма да съжалявате :)

Като ни видите и веднага си личи, най- добрата онлайн стая до сега ☠️ 🎨 🖌️

Previous
Previous

Escape the Schmitz (Бягство от Шмиц)

Next
Next

Ezkapez - The Cadavera case