MindTrap Escape Room - Gold Rush

https://mindtrapescaperoom.com/

Fury team: Велина Дойчева, Христо Томов, Димитър Смилянов, Мартина Маринова, Антон Кондузов и Надежда Данабашева

Дата на играта: Август 28, 2020

Нашето време:54:00 минути

След като Sir Cry A Lot ни забавлява подобаващо в MindTrap Escape Room – Excalibur, веднага запазихме и следващата стая на Mind Trap, а именно Gold Rush. Попадаме в мината на някакъв неприятен тип, който явно я е построил на входа на изключително богата на злато мина, обаче той е самогъзник и не иска да дели с никого. Успяваме да го издебнем докато отива до града за провизии и с помощта на One Eyed Bill (как пък не намериха някого с две здрави очи да ни води, не знам) влизаме да търсим благородния метал.

Играта ни отново е изпълнена с хумор, Бил не е най- блестящият ум който сте срещали, но за сметка на това е забавен и докато ни чака да вземем решение си играе със силуети и сенки на фона на лампата, една патица беше изядена от куче 🤣 Бил е абсолютен класик.

Въпреки че играта ни върви малко бавно, тъй като Бил е в роля, а ние бързаме и малко се напрягам, успяваме да намерим златото и да изчезнем малко преди неприятният тип да се върне у дома. Пъзелите са умерено трудни, стаята разполага с удобен онлайн инвентар и като цяло е пример за добре преправена реална стая, от която да получите възможния максимум онлайн.

Нашата снимка: ⛏️ 👲 ⚒️

Previous
Previous

Insight Rooms - Кой уби Франц Шмид?

Next
Next

MDB Escape Rooms - El Patrón - По стъпките на Пабло