MDB Escape Rooms - El Patrón - По стъпките на Пабло

https://mdbescaperooms.bg/

Fury team: Велина Дойчева, Христо Томов, Димитър Смилянов, Венелин Горнишки и Надежда Данабашева

Дата на посещение: Август 23, 2020

Нашето време: 56:56 минути

Който играе, пИчели :)

Не бяхме играли реална стая ... от точно 11 месеца. Короната разбира се си оказа думата и провали плановете ни да пътуваме в чужбина, логично и бизнеса у нас позамря. Да е жив и здрав Иван, който ме светна че нова стая, и то в София е забъркала история за картели, Пабло Ескобар и едни милиони пачки с долари.

Супер странно се получи, в рамките на 2 седмици изиграхме две нови стаи в София (другата е "Кой уби Франц Шмид"). И в двете имахме подобни изживявания, в първото помещение (тясно и много топло и в двата случая) прекарваме много време, защото забиваме на някаква уж сравнително лесна загадка, после прескачаме част от пъзелите (защото можем) във следващото помещение и накрая излизаме. Генерално това би ми попречило да оценя стаята, но в случая с Ел Патрон, въпреки че останахме малко изненадани, навреме разбрахме че сме прескочили и това не ни обърка. Кой, кой друг да измами картела, Фюри разбира се.

Без да спойлвам излишно, ще кажа че пъзели има и те не са от най- лесните. Някой от визуалните елементи имат нужда от подсилване, някой от елементите имат нужда от подсигуряване (те си знаят за какво говоря, за да не им прескачат пъзелите по- напористите отбори) и моля ви вземете решение за пъзела в първото помещение, не знам дали ще се върнете към оригиналната си идея или ще приложите съвсем нова, в момента е малко ни риба, ни рак.

Вероятно за феновете на Narcos стаята ще предложи още по- силно изживяване, аз за съжаление емоционално не успях да се закача към темата, за което съм си виновна само аз.

С малко попипване тук и там стаята съвсем ще си заслужава да отделите един час и да си тръгнете, както направих и аз с помощта на чудесните ни домакини, с пачка долари с лицето на Пабло (грижливо съм я сложила под матрака у дома). Още не ми го побира ума, че са напечатали 15 милиона 🤫

П.С. Ще ви посрещнат с шотове текила. Не е капан 😂

П.П.С. Благодаря ви, че ни върнахте радостта от ескейп стаите. Онлайн е яко, ама не е същото ...

Нашата снимка 📦 💶 🇨🇴

MDB Escape Games за нас:

Пабло тайни лесно не разкрива,

но не подозираше какво го чака.

DEA пратиха му топ екипа Fury в атака.

Опитът си каза дума, логиката им успя.

Всичко скрито разгадаха, бързи сръчни и с рекорд те картела разкатаха.

Previous
Previous

MindTrap Escape Room - Gold Rush

Next
Next

YouEscape - #13 [A Twist of Time]