Ghost Hotel

Ghost Hotel

Fury team: Георги ГеоргиевМиро Миронов (guest appearance), Цвета ДанчеваДимитър СмиляновНадежда Данабашева

Дата на посещение: Януари 11, 20178

Нашето време: 40 минути

Ghost Hotel е замислена по мое мнение с една цел, да забавлява децата на хора попаднали в Царско Село или тийнейджърски рождени дни. В което в крайна сметка няма нищо лошо, трябва да има стаи за всяка възраст и предназначение.

Трябва да отбележа че това беше първото ми посещение на Царско Село, стаята се намира удобно w отдалечена и самостоятелна къщичка, която удачно подхожда на мотива на стаята – мистерии и духове.

Декорът е семпъл, но отговаря на историята в която би трябвало да се потопите. Честно казано мисля че прекрасната дама която ни посрещна просто изтегли късата клечка с нас, почти всичко което можеше да не проработи в тази стая докато бяхме там … не проработи. Наложи се тя да влезе в стаята и да отключи нещо, за което знаехме кода, друг път се наложи направо да ни напише решението защото техниката се издъни и така нататък. Не винаги имаше причинно следствена връзка между нещата които се случваха, може би затова и бяхме толкова объркани накрая. Когато излизахме можех да си представя геймплея и вероятно щеше да ми е по приятно да го изиграя без спънки, но не било писано.

Ние, разбира се като крайни идиоти се забавлявахме зловещо, още повече че Данчо ни предаде в последната минута (болен бил, that quitter) та се наложи да вместим бързо Миро от резервната скамейка. Той не само се доказа като Fury material, но и устоя на всички глупости които успяхме да избълваме и даже се прежали в името на отбора, след електрошок и малко лазене на четири крака, той откри заветния изход. Nicely done!

В заключение:

• 👍 Когато стаята работи изрядно, вероятно група от деца до 16-17 годишна възраст всъщност биха си прекарали страхотно;

• 👎 За опитни отбори е като разходка в парка с изключение на пъзела с термостата (който всъщност е и много як);

• 👎 Капарото може да се плаща само по банка;

• 👍 След като не успяхме да изиграем стаята по предвидения сценарий, домакинята отказа да ни вземе допълнително пари освен капарото, което беше много мил жест;

• 👍 Посрещат ви с шот и водичка;

• 👎 Нямат Фейсбук страничка (а ако таргет групата която гонят, е както разбирам правилно, тийнове, без социални мрежи не е добър маркетинг трик);

Ако имате деца които тепърва искате да въведете в приключението на стаите за бягство, това е едно доста подходящо място за целта.

Нашите снимки 😊

Снимката на Ghost hotel 😊

Стаята на Ghost Hotel вече не съществувa.

Previous
Previous

King's Room - IT

Next
Next

Puzzlenarium Room - Изчезналият Артефакт