ClueQuest - Operation BlackSheep

https://cluequest.co.uk/

Operation BlackSheep

Fury team: Венелин Горнишки, Христо Томов, Димитър Смилянов, Надежда Данабашева

Дата на посещение: Април 12, 2019

Нашето време: 45:37 минути

След План 52 и кратка почивка, следва нова серия във войната между мишките и овцете.

Втората стая на Cluequest вдигна летвата сериозно. Историята продължава с мисията ни да проникнем в командния център на професор Чернаовца, да хакнем системата му, да получим ракетните кодове за да унищожим сателит, който застрашава сигурността и съществуването на света и да се разкараме за точно 60 минути защото командния център ще се саморазруши.

Няколко много интересни пъзела, един от тях особено свързан в комуникацията между членовете на отбора и доста викане, но вкарахме ракетата където и беше мястото :D Идеята за компютърния център е великолепна, да се оперира в координация от двама човека не се оказва лесно. Последният пъзел, вече традиционно ни връща назад по всички помещения за да съберем определена информация, което нека си признаем е умно вторично използване на пъзели и пространство. Симбиозата между щаб квартира с много военна техника и ливада е малко объркваща, докато не се сетиш че това е команден център на овца и всичко си идва на мястото. Определено се забавлявахме, нивото на трудност е средно и играта е линейна.

2 дни по- късно продължаваме напред с историята научавайки че професорът се е пренесъл в Лондон и освен от Брекзит, страната я грози вече по- голяма и сериозна опасност. Отмъщението за разрушеният команден център е в действие в Revenge of the Sheep.

Индийските ни приятели се похвалиха, че са излезли 6 секунди преди изтичането на таймера. Чувстваме се като горди родители.

Нашата снимка 🐭🐑

Previous
Previous

Archimedes Inspiration - Project Ðelta

Next
Next

ClueQuest - Plan 52