В-в-в-в-влогъри, МАМО!

Така!

Утре имало среща на влогърите в Парадайс МОЛ. Алла искала да ходи. Първо следва пояснение, щото майка и е глуха и пита кои са тия блогъри. После, след като изяснихме много изразително "МАМО, ВВВЛО-ГЪЪЪЪЪ-РИ, В, ВЛОГЪРИ", обяснявам че е малка да ходи по срещи, организирани в Интернет от Интернет потребители.
Следва въртене на очи.

Пита защо я мислим за тъпа. Обяснявам че няма такова нещо, но на 12 години няма начин да ходи сама на подобни събития. И на 15 се съмнявам да има начин. Пита кога сме почнали да ходим сами на училище. Почвам да се изпотявам и я питам ако я пуснем да ходи сама на училище тази година (понеже разговора за това върви в семейството с относителни паузи от 2 месеца) дали ще ми се пръждоса от училище и ще иде на влогърска среща.
Следва пуфтене.

Питам, кого иска да срещне на тази среща, познава ли някого? Искала да вземе автограф. Както викаше Леонардо ди Каприо в Django Unchained - You had my curiosity but now you have my full attention. Настоявам да науча чий афтограф ще дирим там. Не иска да ми каже.
Следва мърморене под носа.

Сядам на компютъра и почвам да ровя. Намирам списък. Викам я и настоявам да посочи имена (ако може и адреси по лична карта, телефоните на родителите им, ДНК анализ, кръвна проба, пръстови отпечатъци и сканирана ретина). От целия списък избира двама, някой си FlapaBoom и Baby Mirelka, чието име аз по погрешка прочитам като Баба Мирелка. Сумарно имат почти 50 К абонати в Тубата, впечатлена съм, гледам клипчета. Не съм сигурна как да реагирам, но за Бога, I'M TOO FUCKING OLD FOR THIS SHIT!

Следва пиене на валериан.
Кажете сега, как да и намеря автографи от тези двамата, заминаваме във ваканция утре, стара съм да преследвам някакви тинейджъри по моловете, някой ще го изтълкува погрешно ...

Previous
Previous

Myst Entertainment - Тайната на Криптос

Next
Next

Mentalist - Страх Клиниката