Timescape - Пясъците на Времето

http://timescape.bg/

Пясъците на Времето

Fury team: Георги ГеоргиевЙордан ДанчевВасил ЙосковДимитър СмиляновНадежда Данабашева

Дата на посещение: Юли 16, 2016

Нашето време: 30:00 минути (рекорд за стаята към момента на посещение)

Имали сме среща с Анубис по няколко повода, но както споделихме и с домакините ни, едната все още е маркирана в записките ни като #дъното, а другата е на Offline, което означава че е една от нашите all time favorite.

Няма да ви лъжа, в момента в който влязохме в пирамидата, всичко е толкова умело скрито, че оставя усещането за семплост и липса на игра. Както обикновено, сбърках яко. Механичните загадки от типа бутни тука за да се случи нещо там или както аз им викам задачки „капани“ преобладават, което за любителите на adventure жанра ще е повече от завладяващо.

Стаята е направена умело, автентично (хвала за смелостта) и уникалния начин за излизане кара адреналина да подскача.Също така тази стая печели абсолютно и безапелационно титлата «най- интересна и автентична механика за подаване на жокери» в света, макар и бавно, но е абсолютно впечатляващо, поздравления! Което ме напомня да кажа, че напуснахме периметъра за 30:00 минути и с един жокер. И с един малък съвет, те си знаят за какво. Като закачка ще ви кажа «търсете по стените това, което няма място в жежкия Египет» (макар че този ден в Пловдив беше като в Египет, как по дяволите живеете в тоя град), няма да ви покаже пътя, но ще ви накара да се усмихнете.

Домакините ни забавляваха и по пътя до Пловдив със задачка на стената им във Фейсбук, която ни донесе 20% намаление на цената за посещение, благодарим и за главоблъсканицата и за възможността.

Нашата снимка 😊

Timescape за нас:

"Фюри" влязоха в египетския храм, хванаха ‪#‎Анубис‬ за опашката и му показаха вратата. Те поставиха новия рекорд за стаята - 30 минути. А като си помисля само, че бяха уморени и това им беше пета стая за деня и 69 в техния календар. Благодарим ви "Фюри" за посещението в нашия древен храм.

Previous
Previous

Fury escape trip vol. 0.2

Next
Next

Gravity Wave - Кабинетът на Айнщайн