Gravity Wave - Кабинетът на Айнщайн

http://real-escape-bg.com/

Кабинетът на Айнщайн

Fury team: Георги ГеоргиевЙордан ДанчевВасил ЙосковДимитър СмиляновНадежда Данабашева

Дата на посещение: Юли 16, 2016

Нашето време: 31:13 минути (рекорд за стаята към момента на посещение)

Тази стая я гоних както 12 годишен гони Mew покемон. Обаче колкотo и пъти да опитвах, не беше моментът. Може и заради това когато най- накрая букнах посещение, бях толкова нахъсана да играем, че в крайна сметка просто преминахме фюриозно.

Кабинетът (или както моите момчета веднага я прекръстиха на Хабинетът) е много интересна стая. В общи линии от към количество и комплексни загадки, може би това е стаята която най- много ни предизвика да мислим през този ден. Фактът, че са пресъздали реални помещения в които е работил Айнщайн е усилие достойно за възхищение, защото и в крайна сметка са се справили със задачата доста успешно. Задачата с бутилираните оцветени течности ми стана любима, а моментът в който всички седим и като мантра повтаряме на Васко „давай, давай, давай“ защото усещаме че изхода е близо и сме на път да поставим рекорд- несравнимо удоволствие. Добре че няма запис от тази стая, щяхте да видите как подскачам и ръкомахам с ръце като малко дете, което не е присъща гледка за солидна жена на 40.

Много симпатичните ни домакини, не само че ни направиха отстъпка като за фенове, защото ги преследваме от месеци, но и бяха така учтиви да са чели статията на Смилянов и са се съобразили с нея, благодарности! Също така си направиха труда да ни изпратят снимка на „шампионската дъска“, която ние съвсем искрено се извиняваме че трябваше да пренапишат отначало, тъй като успяхме да излезем на първа позиция.

Шампионската дъска 🏆

Нашата снимка 😊

Gravity Wave за нас:

Много отбори се впуснаха в приключението простиращо се отвъд обичайното и всекидневното, в измерение в което нищо не е такова каквото изглежда, но днес дойде време и на титаните от "Fury". Много митове и легенди витаят около този отбор, оказа се, че всички са верни.Те изиграха перфектната игра, лекотата с която преминаваха през ребусите беше смайваща и си личеше още от самото начало, че нито една загадка на Айнщайн не е способна да ги спре, така и стана.Светкавична мисъл, ненадмината отборна игра и след нереалното време от само 31:13 минути, от стаята излязоха напълно заслужилите нови шампиони от "Fury". Удоволствие беше да се гледа тази игра!

Previous
Previous

Timescape - Пясъците на Времето

Next
Next

Escape Zone Plovdiv - Тайната на професора