The Maze

Fury team: Георги ГеоргиевЙордан ДанчевВасил ЙосковДимитър СмиляновНадежда Данабашева

Дата на посещение: Юни 11, 2016

Нашето време: 51:52 минути

Събота, решаваме да експериментираме и си запазваме час в 10.00. Не е добър ход, не сме от най- ранобудните и лочим по 13 кафета докато вървим към The Maze - Мейз Ентъртеймънт.

Посрещат ни, чудесни и приветливи, малко като че ли притеснени, ама и ние сме заплашителна дружина.

Всичко минава чудесно, докато не се появява Асен (ние така си го кръстихме) и почва да ми се повишава адреналина, щото е голям и заплашителен и ми подава маска за очи.

Изключителният плюс на тази "стая" е пространството. И многото загадки, малки, големи, свързани или самостоятелни, механични, логически, визуални. Тук таме се позапънахме, тук таме попрескочихме, разбрахме че никой от нас не знае на къде се върти манивелата (Данчо каза, че нямало дясно и ляво вътрене, имало по и обратно на часовниковата стрелка), но в обши линии се забавлявахме много и разкрихме тайната на стария библиотекар за има няма 52 минути :) А загадката на сандъка в стаята преди изхода че не я схванах. така ме е яд колко сме плоски! Рекорд не поставихме, но сме убедени че на предстоящия турнир някой ще чукне поне около 40 минути най- добро време.

На домакините, благодарим, съжалявам че нямахме повече време да поговорим и се надявам да не съм досадила с излишни съвети. Чудесни сте!

Нашата снимка :)

The Maze за нас:

5 дни за да се свестим от блестящата игра и непоклатимо спокойствие на Надежда 'Хера' Данабашева и нейните съотборници. Дори "Асен" ги смути само за секунди и...

И пост в техния блог 🙂

Стаята на The Maze вече не съществува.

Previous
Previous

3 Key Rooms - The MaTRICK

Next
Next

SawRoom - Началото