SawRoom - Началото

Началото

Fury team: Георги Георгиев, Йордан Данчев, Васил Йосков, Димитър Смилянов, Надежда Данабашева

Дата на посещение: Юни 7, 2016

Нашето време: 26:24 минути (рекорд за стаята към момента на посещение)

Нека леко инфантилната физиономия на Жоро не ви изумява, тази стая беше точно по наш вкус!

Отлагахме от известно време да посетим тия симпатични хора от SawRoom - Real Life Escape Room, обаче по отзиви на колеги очакванията ни бяха повече от големи. И те ги оправдаха, до едно, че и повече.

Хич не обичам horror жанра, не съм гледала филма, макар че ако ще ме заключват някъде по мазета разни масови убийци, предпочитам да е с тия момчета. Без да градя повече съспенс ще кажа, SawRoom вече имат нов рекорд, 26:24. Все пак имаме реноме да защитаваме!

Загадките, точно както ги обичаме, без разсейване, без излишно разводняване на обстановката, хвани я тая загадка за ... цифрите и я разреши ама направо тока да и спре. Атмосферата много впечатляваща без да е излишно грандиозна, Димитър се опита да ме накара да "дрисна" в гащите, ама и аз геройски устисках да не го набия, което е нов рекорд, ама в друго направление. Хубави, интересни механики, от всичко по малко и за всеки по нещо, изобщо, както казах и в началото, стая като за нас мислена, като за нас правена.

Играхме половин час, а останахме два, толкова е хубаво да срещнеш любители на жанра, да си говорите на един език, да им досадите така едни плътни час и половина 😄 Извинете ни, но ни беше много приятна компанията. Чудесни сте, прекарахме си велико, благодарим! И стискаме палци да има стая номер две.

Нашата снимка 😊

SawRoom за нас:

Ето ги и тях, машината за ескейп стаи, напълно оправда бойното си име. Така ни се иска пак да дойдете и пак да си говорим, а за капак да ви погледаме РЕКОРДНО малко време как решавате загадките в стаята ни! Точно! Бруталният рекорд от 26:24 без жокери поставя нова история в краткото ни просъществуване. Дори ние, от екипа, не сме убедени, че ще подобрим този рекорд. Чудесни хора, с чудесен хъс и чудесно мислене! Елате на по бира някой път! :)

И бяха толкова мили да ни добавят на официалния сайт, да им красим с нашите мутри :) И заедно със страховити отбори, в такава компания човек се чувства просто привилигирован.

Тази стая на SawRooms беше затворена през 2020 година.

Previous
Previous

The Maze

Next
Next

Sintagra - Писмо от изчезналия учен и Капанът на серийния убиец