Mentalist - Проклятието на Траките

Проклятието на Траките

ТЕСТ НА СТАЯТА (с много малки изключения стаята е на 99.9% завършена)

Fury team: Георги ГеоргиевИван МинчевВасил ЙосковДимитър СмиляновНадежда Данабашева

Дата на посещение: Април 24, 2017

Нашето време: 28:00 минути

Проклятието на Траките е пета поред стая под бранда на Mentalist, но реално екипът направил стаята има повече разработки под колана си, като Vestigo си остава моята голяма любов.

Стаята определено има място на пазара, пренасяте се в древна тракийска гробница и вашата цел е да разкриете мистерията на изчезнал археологически екип. Примесено с исторически факти и визия, това е може би най- интригуващата стая в мултиплекса и за разработката и са отделени време и внимание. Декорът е много приятен (надявам се че сте закрепили пода), елементите са пипнати и автентични. Ако ме питат къде да заведат група туристи за час, това би бил моят избор. Стаята е приятна за изиграване, хем човек понаучава някой неща :) Ако ме питате, ако имате деца които тепърва ще учат за траките и искате да им събудите малко съзнанието, това е вашето място.

За нас стаята беше кратичка и това и беше единствената обратна връзка която върнахме към нашите домакини, искаме още. Идеята на тази стая не е да има състезателен характер, по- скоро ако можем да кажем че има образователна стая където приятното се съчетава с полезното, това би било "Проклятието на Траките".

Можеше да излезем и по- бързо, ама момчетата ме слушат като им казвам да не пипат, а то трябвало да се пипа ... Напоследък по- скоро допринасям за шума и стреса, отколкото да съм полезна на екипа, време е да ме сменят :P И тъй като всички се разлетяха и не се усетихме кога мина времето, забравихме да си направил селфи в пълен състав. Което не ни спира, да имаме епичното такова.

Нашата снимка 😊

Стаите на Mentalist вече не съществувaт.

Previous
Previous

Smart Puzzle Games - Sherlocked

Next
Next

Mentalist - Бягство от затвора