Dharma save the world - SOSignal, Контролна Зала

SOSignal, Контролна Зала

Fury team: Георги ГеоргиевЙордан ДанчевВасил ЙосковДимитър СмиляновНадежда Данабашева

Дата на посещение: Февруари 11, 2017

Нашето време: 75 минути

Няма да се крия, Дарма са ми слабост. Оставайки малко настрани и за мен незаслужено от светлината на прожекторите, бих казала че стаите им са ниво над общото в Пловдив и определено старанието и вниманието което отделят за детайлите е забележително. След като миналата година изиграхме Станция 1 и я победихме за по- малко от половин час, явно момчетата от Дарма са го приели насериозно и са направили толкова комплексна втора стая, че ние не успяхме да излезем за 75 минути. Да, точно така, повече от час. Или както каза домакинът ни, направили са я сложна и са отказали да я опростяват докато не минем, защото "как ще ми бият така бързо първата стаичката". Толкова мило ми стана ... Защото това са думи на човек на когато му пука, защото това което прави е негово, излиза из под двете ми ръце, близко му е до сърцето и иска да е най- доброто възможно. Това усещане не се купува с пари.

SOSignal е и сюжетно и физическо продължение на Бункерът. Само дето сега вече след откриването на супер компютъра, трябва да изпратите сигнал на лидера в орбита. Дълбоко под земята са скрити различни, логически, механически загадки. При това в много комфортно голямо помещение, нещо което аз не очаквах. Декора както винаги е супер на ниво, 👍за всички машинарии които сглобяват и им придават мега автентичен и апокалиптичен вид, много ме радват.

Загадките са сложни. Няма да крия че ни беше трудно и се наложи да ни дадат и помощ. Мисля, че с малко насоки и повече подсказки на ключови неща (най- вече видео модула) тази стая може да стане страхотно преживяване за тези които обичат да бъдат предизвикани, не просто да решават кръстословици. Категорично не е за начинаещи отбори, но пък е наслада за отбори които могат да оценят интелектуалната провокация. Може би и за това адмирирам решението им втората стая да не може да се играе преди да сте изиграли първата, може да не е най- удачното решение от бизнес точка, но е абсолютна грижа за клиента.

Браво!

Нашата снимка 😊

Dharma за нас:

Най-добрите :)

Много ми е тъжно, но стаите на Dharma вече не съществуват.

Previous
Previous

Борис

Next
Next

Осем Зони - Чернобил 86