EscapeMania - Robin Hood

https://escapemania.rs/

Robin Hood

Fury team: Венелин Горнишки, Христо Томов, Димитър Смилянов, Надежда Данабашева

Fury време: 33:00 минути (рекорд за стаята към момента на посещение)

Witches Abroad team: Велина Дойчева, Йордан Данчев, Ваня Стоицева, Алла Данабашева

Witches Abroad време: 57:00 минути

Дата на посещение: Декември 8, 2018

Тази стая ще си остане вероятно любимата ми в Белград. Което е изцяло мой избор и няма да се сърдя, ако не споделите същото мнение. С което искам да кажа че стаята е направена като за мен, но това не означава че отговаря на общоприетите изисквания на публиката. Чувството което имах когато излизахме от тази стая беше на триумф, на победа и всички се радвахме като малки деца ... което значи че понякога без да имаш конкретно обяснение, стаята просто ти влиза под кожата и някой е успял да си свърши работата чудесно и да ти създаде преживяване.

Робин Худ имаше от всичко, което ме кара да се чувствам "all warm and fuzzy". Прекрасен декор, съобразен с времето на темата, много механични пъзели, озвучаването помага да се почувстваш точно в дъждовна нощ в офиса на шерифа на Нотингам. Не смятах че ще доживея да харесам катинар, но тук видях такъв с два ключа, от тия старите, масивните и ... не ме подразни, защото е съвсем в тон на всичко в стаята. Установихме, че ако трябва да се прехранване със стрелба с лък, вероятно ще умрем гладни и че понякога сме толкова бързи с решаването на загадки, че водещият играта пропуска че сме приключили и държим от поне 5 минути най- ценното в ръцете си. С което пък поставихме рекорд за стаята.

Също така, награда за най- оригинала механика за вход в следващо помещение.

Нашата снимка, изглеждаме не толкова като дружината на Робин Худ, а по- скоро като дружината на Мъже в чорапогащи ⚔️

EscapeMania за нас:

Bulgarian masterminds. Team with more than 100 played escape rooms dominated Robin Hood and Voodoo rooms. We are pride of you 😊

Previous
Previous

Adrenalin Escape Rooms - Tesla’s Genius Mind

Next
Next

EscapeMania - Voodoo Tales