Questopia - Тайният бар на Ал Капоне (сега 3 Key)

В момента стаята съществува под името "Тайният бар на Ал Капоне" и принадлежи на 3 Key.

Тайният бар на Ал Капоне

Fury team: Георги ГеоргиевЙордан ДанчевВасил ЙосковДимитър СмиляновНадежда Данабашева

Дата на посещение: Април 6, 2016

Нашето време: 41:57 минути

Questopia поддържаха мистерията около тяхната стая почти година. Преди месец даже коментирах, че може и да са се отказали, а те какво, оказа се че са откривали някакви тайни мафиотски барове.

На 6 април, Фюри заредени и подготвени за бойни подвизи щурмувахме бара и ни трябваха 42 минути без 3 секунди, да открием каквото се искаше от нас. А да, не че не можеше по- бързо, можеше, ОБАЧЕ НИКОЙ ОТ НАС НЕ Е ВНИМАВАЛ В ПРЕДУЧИЛИЩНАТА И НЕ МОЖЕ ДА НАМИРА ФОРМИ на проклетата карта, като застанем 5 човека на single point of failure, о каква изненада, обикновено точно там се проваляме.

Все пак трябва да отбележим, стаята е интересна, сложността е умерена и бих я препоръчала на начинаещи играчи. Обстановката е автентична, предлагам да се организират освен игри и напивания, според мен either way ще се забавлявате юнашки.

На домакините ни, признателност за старанието, съжаляваме че не успяхме за турнира, но по- добре късно, отколкото никога. За следващата ви стая ще се напънем пак за рекорда, сега очевидно не ни се получи :)

Нашата снимка 😊

Questopia за нас:

Отбор "Фюри" разказа играта на Ал Капоне и без малко да постави нов рекорд за най-бързо разрушаване на престъпната му империя. Огромният опит, обиграността, безпогрешния нюх, наблюдателността, страхотната комуникация и острите като бръснач умове правят "Фюри" чудесно смазана машина за разобличаване на тайни и решаване на загадки всякакви. Продължавайте в този дух, машини!

Previous
Previous

Ако имате дете със специални образователни потребности ...

Next
Next

Този, който е казал че 40 е новото 20 ...