Mentalist - Delta Fox Спецчасти и Delta Fox Терористи

“Delta Fox” – Спецчасти & "Delta Fox” – Терористи

Fury team: Георги ГеоргиевЙордан ДанчевВасил ЙосковДимитър СмиляновНадежда Данабашева

Дата на посещение: Август 2, 2016

Нашето време:

"Операция “Delta Fox” – Спецчасти" - 38:00 минути

"Операция “Delta Fox” – Терористи" - 25:00 минути

И ей така изневиделица, без да знаем нищо за тях, тия сладури от Vestigo ни поканиха да тестваме нови стаи, в ЦУМ. Бяхме учудени, защото има стаи които чакаме с месеци, а за Мултиплекс Менталист не бяхме чули нищо, губим форма.

Настояха да намерим време да играем паралелно в екипа на Offline. В началото не разбирах, после вече ми стана ясно, има елемент на отборна игра и протовопоставяне, и това е супер яка част от играта.

В момента в Менталиста са отворени 2 стаи и те са тематично свързани. Ако някога сте били или още сте фен на CS, тези стаи ще ви допаднат. Поставени сте в ролята на Терористи или Контратерористи, в зависимост какво желаете. Ако играете с противници, края на играта е да прецакате противниковия отбор, нещо което досега не сме виждали в жанра в София и нещо, което ще спомогне много тези стаи да са удачно място за тиймбилдинги и мерене на … фитили. Все пак да спомена, и двете стаи са възможни за игра и самостоятелно, без да се противопоставяте на никого можете да изиграете сюжетите.

И понеже обичаме да се хвалим, първо взривихме ЦУМ за има няма 38 минути, и после като си разменихме ролите с Offline бяхме толкова бързи, че терористите още ги нямаше като се явихме на мястото за заловяване 25 минути след старта. Видимо ни върви повече да сме от добрите. Накрая даже ни остана време да „обиколим съседите“ (wink wink, ако идете ще разберете препратката). А на партньорите ни, благодарим за предизвикателството, за нас беше наистина чест!

Лобито и локацията на мултиплекса са повече от чудесни, стаите не претендират с прекалена помпозност и са направени по- скоро за забавление и кооперативност, отколкото за главоблъсканици и супер предизвикателство за логиката ви. Ако имам тинейджър на 14 с компания, там бих го пратила със сигурност.

Очакваме и Страх – Клиниката, макар че е съм сигурна че е за хора с подскачащ синдром, ще видим, може да пратя само мъжката част а аз да им се смея от мониторите.

P.S. И все пак Vestigo и Чаркове и Изобретения си ми остава любима ❤️

Нашата снимка :)

Стаите на Mentalist вече не съществуват.

Previous
Previous

Нощна Стража

Next
Next

Аз съм с очила и пея в хора