Mental Gap - Гласът на Капитана (сега Escape Zone Plovdiv)

Стаята беше закупена от Escape Zone Plovdiv и в момента може да бъде открита под същото име "Гласът на Капитана".

http://escapezone.bg/

Гласът на Капитана

Fury team: Георги Георгиев, Йордан Данчев, Васил Йосков, Димитър Смилянов, Надежда Данабашева

Дата на посещение: Февруари 11, 2017

Нашето време: 38.05 минути (рекорд за стаята към момента на посещение за цели шест часа, екипът на Offline като разбрали че имаме рекорд, запалили колата и специално дойдоха да ни ударят в земята. В тази история само удрянето в земята е истина, да знаете, но ние шестчасовия си рекорд не го даваме за нищо на света 🤣)

И тъй историята разказва, как в един студен февруарски ден, Фюри след тримесечна escape суша - позаспали и хванали ръждица се появили с Пловдив с идеята да видят кой е тоя капитан и какво има да ни предложи. Посрещнали ги три прекрасни дами, сякаш момчетата от отбора имали нужда още повече да им се замаят главите, но според Надя това е трик да ни забавят, като сирените в морето дето примамвали пиратите и после ги водили към дълбините. В последното сме сигурни че Offline имат пръст!

Стаята е подредена в духа на повечето escape стаи в които сме били. Повечето загадки не ни затрудниха, както показва времето, някой от тях бяха много помислени и с елегантни решения, въпреки че една минахме на късмет (не беше нарочно, честна escape- ска). Загубихме и 2 минути защото не установихме че там нещо се е отворило, защото както винаги Фюри са се натрупали и всеки дава акъл на Данчо как да кара .. влака. Ако имам забележки, те са към второто помещение на стаята, декора определено може да се подобри, усещането е че в първото помещение сте се постарали да изпипате детайлите и във второто някак сте бързали и някой неща са леко претупани. Загадката с топчетата и магнитите е нещото, което спечели момчетата и говориха за нея дълго :)

С две думи казано, ако имате един час и искате да се забавлявате без много напрежение, тази стая може да ви го осигури. Ако Mental Gap имат втора стая, ще я посетим с удоволствие, а това трябва да ви говори нещо!

Нашата снимка 😊

Mental Gap за нас:

Капитанът беше изкючително въодушевен през съботния ден. С нетърпение очакваше да дойде на борда не кой да е, а отбор "Фюри". Леко притеснен и явно имаше защо... Нов рекорд бе поставен и задържан цели 6 часа - 38:05. Отборът дойде с предупреждението, че са леко "rusty". Е, гледахме, гледахме и нищо "rusty" не видяхме 🙂 Само можем да си представим какво можеше да бъде 🙂 Безспорно това беше една от най-впечатляващите игри в Ментал гап. Благодарим ви 🙂

Previous
Previous

Осем Зони - Чернобил 86

Next
Next

Малките неща в живота