Lost Rooms

Lost Room

ТЕСТ НА СТАЯТА (точно преди стартирането за клиенти)

Fury team: Георги ГеоргиевЙордан ДанчевВасил ЙосковДимитър СмиляновНадежда Данабашева

Дата на посещение: Февруари 5, 2016

Нашето време: 50:00 минути

TIME TRAVELERS, BEHOLD!

Много обичам да тестваме стаи с фюрианците. Винаги усещането че се докосваш до нещо, което не е масово достояние и че някой търси мнението и иска да провери делото си изпитвайки мозъка ти е страхотно.

LostRooms - би ли пътувал във времето? е феномен в няколко отношения. Първо, не съм преполагала че направата на escape room може да е занимание самотно, за един човек. Обаче Django Bezokov абсолютно доказва че не съм права, не просто е направил стая, направил я е много добре. Второ - няма стая която да сме играли и след това да нямаме да споделим няколко съвета, съвсем по приятелски, нещо което ни е изнервило лекичко, нещо което може да се пипне, малко да се пооптимизира, да се подскаже по- добре, да се подреди. Тук ... нямахме какво да кажем. След края на играта пообиколихме помещенията, минахме през геймплея с нашия много много отдаден и любезен домакин, а ние само вдигахме рамене и повтаряхме, това е супер, това е много интересно, а това не сме го виждали никъде. Съжаляваме че не успяхме да бъдем по- полезни със съвети, но когато нещо е направено както трябва, можеш само да му се кефиш :)

Благодарим за доверието, както споделихмe след играта, това е стая в Топ 10 в София, а лобито е НОМЕР 1 😄 Задължителна спирка за всеки отбор любител на жанра!

За отбор Фюри, стая номер 47, за 50 минути, успяхме да се разходим до 1981 година, да спрем бомбата и да минем ... ъ-ъ-ъ .. през времето :)

Нашата снимка 😊

LostRooms за нас:

Групата на Хера, познати още като "Team Fury" - след завръщането си от миналото. Не толкова Furious, но много Fast. Минаха през стаята като Вин Дизел и Пол Уокър през бразилска магистрала: за има-няма 50 минути. Само с 1 жокер. Рекордьори. :)

Previous
Previous

Борис

Next
Next

Insomnia (сега Room 66)