Insomnia (сега Room 66)

Понастоящем, стаята е известна като Room 66 II и принадлежи на Room 66.

Insomnia

Fury team: Георги ГеоргиевЙордан ДанчевВасил ЙосковДимитър СмиляновНадежда Данабашева

Дата на посещение: Февруари 3, 2016

Нашето време: 80:00 минути

Имам огромно уважение към малките проекти на двама човека, които със собствени усилия, бюджет и ум се опитват да направят една интересна игра, да ти дадат преживяване. Изключение не прави и Insomnia. След посещението ни вчера имаме да кажем няколко неща.

Първо, в тази стая има тонове загадки, малки загадки, големи загадки, комплексни загадки, лесни загадки, трудни загадки, различни загадки, страшни загадки, смешни загадки, загадки с цифри, загадки с букви, загадки за сила, загадки за ловкост ... мисля, че схванахте какво искам да кажа. А на нас загадки, загадки ни дай, на кило :)

Второ, сефте съжалих, че съм дебела!

Атмосферата е лекичко изнервяща за стари жени в прединфарктно състояние, но това е търсен ефект и напълно го разбираме. Според мен с Жоро намразихме котките до живот, но сме сигурни че в правилния момент можем да подскачаме като олимпийски лекоатлети, с правилния push.

Ако сте любители на mystery/soft horror жанра, това е вашата стая ;) С благодарност към симпатичните ни домакини, желаем много отбори и малко демони ❤️

Стая номер 47 - 80 минути и 1 жокер (все пак да споменем, времето за излизане от тази стая е 90 минути).

Нашата снимка :)

Insomnia за нас:

Благодарим от сърце на отбор Fury, че дойдоха и поиграха в нашата стая. Страхотно е да видиш отбор , който с много ум, ловкост и логика минава през загадките.

Previous
Previous

Lost Rooms

Next
Next

GameLine - Космическа Врата