Logiscape - Заверата

http://www.logiscape.bg/

Заверата

Fury team: Георги ГеоргиевЙордан ДанчевВасил ЙосковДимитър СмиляновНадежда Данабашева

Дата на посещение: Юли 16, 2016

Нашето време: 28:08 минути (рекордза стаята към момента на посещение)

Още откак говорихме с екипа на Vestigo и те бяха така любезни да ни препоръчат Заверата, знаехме че стаята ще е необикновена. Канихме се да я посетим почти година, та моментът не можеше да бъде по- добър.

Първо и много важно, никога не подценявайте силата и значението на аниматора. Една от последните стаи в София които играхме, а именно Enigmania, също има много силен момент с игране на роли, тук се убедих че дори и стаята да е слаба (а тя не е) пак бих се забавлявала безкрайно само да слушам на Angaloth встъпителните думи. Има хора родени да забавляват, така те увличат в собствения си филм, че колкото и да не ти се иска просто те придърпват леко полеко и накрая се озоваваш в епицентъра на всичко.

За стаята: много автентичен интериор, наистина са се постарали всичко да е наистина като около 70 години на 19 век. Загадките са интересни, също съобразени с тематиката на стаята. Много ми хареса, че са реализирали първоначалната им идеята за „различно“ помещение, без да казвам повече, за да не издавам. Нашият отбор просто „дрисна“ от кеф, те си знаят домакините в кой момент, още веднъж хвала за имплементацията и за филмирането.

А това, че имаше персонално посрещане, и баничката, и Никола (на когото сърдечно благодарим, само за следващия път да научи „Вятър ечи Балкан стене“ на китарата), нямаме думи да изразим колко трогнати бяхме от всичко случващо се.

Горещо препоръчваме на всички на път за морето, отделете си един час да организирате едно въстание, кажете че ви изпращат от Софийската околия, а тайната дума да ви познаят е „100 пушки иглянки и от долната стрЪна на конака“ :D А тези в Търново, дето още не са играли, #shame!

Благодарим, за преживяването, за персоналното внимание, и за книжката - чакането определено си заслужаваше.

Нашата снимка 😊

Logiscape за нас:

Това са "Фюри", дето ескейп руумовете ги е шубе от тях. И нас ни беше шубе. Обаче се оказа, че хората се забавляват толкова, че дори над 60 изиграни стаи не убиват хъса им и сякаш се забавляват както в първата. Ние не можем да го разкажем така добре като тях. Ето ви линк (и да - счупиха рекорда - 28:08)

И да, Димитър се кълне над телефона си ... И Е-ПИЧ-НА-ТА карикатура, #нимоа! Angaloth я нарисува, но предполагам никога няма да разбере колко ме зарадва, подобен спомен остава до живот. Благодаря ❤️

Previous
Previous

Escape Zone Plovdiv - Тайната на професора

Next
Next

Logiscape - Умна и Красива