Logiscape - Умна и Красива

http://www.logiscape.bg/

Fury team: Георги ГеоргиевЙордан ДанчевВасил ЙосковДимитър СмиляновНадежда Данабашева

Дата на посещение: Юли 16, 2016

Нашето време: 21:48 минути

Умна и Красива

Домакините любезно предлагат да играем първо по техните думи по „непредизвикателната стая“, а именно “Умна и красива“. Според мен беше много полезен опит, а и това е единственият шанс някой фюрианци за първи път в живота си да попаднат в женска стая кхъ-кхъ :P

Предполагам че именно пълната дезориентация и непозната обстановка беше и факторът, допринесъл за изключително слабото време от 21:48. Тайните на женските будоари объркват истинските мъже и те се чувстват изгубени, та и момчетата ми и те така, загубени между странните езици и уредите опериращи с батерии накрая се озоваха в позицията да позират като шаферки на Данчо.

За стаята: целта на домакините е постигната, стаята е за пример как може един напълно непознат с escape жанра отбор да се въведе, един вид туториъл. Загадките са малко, но са на стъпки и са достатъчно комплексни за да влезе човек в ритъм, и да се настрои към начина на мислене. Опитните отбори ще намерят за елементарна, аз все още смятам че всяка стая има своята причина да съществува и тук целта е оправдана. Съвета ни да не се забравя, онова дето е невидимо за очите трябва да стане видимо.

Нашата снимка 😊

Previous
Previous

Logiscape - Заверата

Next
Next

Какво е да си Game Designer