Exit Plan - Светият Граал

http://www.exitplan.gr/

Светият Граал

Fury team: Венелин ГорнишкиХристо ТомовДимитър СмиляновНадежда Данабашева

Дата на посещение: Септември 30, 2018

Нашето време: 63:00 минути

Посещението на Exit Plan беше съгласувано с пътуването ни за квалификациите на Red Bull Escape Room World Championship 2018, която ние, както вече продънихме на всички ушите, спечелихме. След много много ранен полет от София за Атина и след приключването на квалификацията се отправихме към The Holy Grail с идеята да размажем и стаята и рекорди, мрекорди, каквото там имат. Ама не.

Първото ми разочарование от Exit Plan беше още в София, когато запазих новата им и доста хвалена стая "The dark sides of the elements". След резервацията получавам писмо, стаята не е преведена на английски и трябва да знаете гръцки. Това е в Атина, да кажем столицата на туризма където посрещат за 2017 само едни 5 милиона човека. Bummer!

Второто ми разочарование дойде след като в крайна сметка изиграхме стаята, мнението на отбора като цяло се обобщава във филмчето около цялото пътуване на 10.36 минута, а именно:

Без да съм крайна като Димитър, стаята наистина е стандартна стая с катинарчета, разглобяемо бюро, пъзели на хвърчащи хартийки и така нататък. Един от пъзелите или по- точно механиката му ни впечатли всички, но това е и всичко хубаво което можем да кажем. Приветливи собственици, но стаята е ок за 2012 година, когато целия този бизнес все още наемаше скорост. Убедена съм че ако се поровите в интернет, а даже и в този блог, ще намерите по - подходящи локации да си уплътните времето и да похарчите някой лев (че и скъпичка беше тази стая).

За да не бъда съвсем негативна, знаеха името на отбора и после все пак са проследили че сме спечелили квалификациите, което си е nice touch и внимание към клиента, признавам им го и ми стана мило когато прочетох коментара към снимката ни във Фейсбук на тяхната страница.

Нашата снимка 🏆

Exit Plan за нас:

Поздравления за турнира на Red Bull!!!!

Previous
Previous

Mystery lab - Енигма

Next
Next

Escapepolis - Розуел 1947 - Тайната на Извънземните