Breakout Rooms - Стаята на Илюзиониста

Стаята на Илюзиониста

Fury team: Георги ГеоргиевЙордан ДанчевВасил ЙосковДимитър СмиляновНадежда Данабашева

Дата на посещение: Октомври 13, 2016

Нашето време: 43 минути (рекорд за стаята към момента на посещение)

И тъй, дойде ред на стая номер 75!

Първото което прочетох за Breakout Rooms беше, че ще са "първата обърната стая в България". По принцип отношението ни към всичко "първо в България" не е особено позитивно, но ще си призная, това с обърната част ме зачопли и като почнах да и въобразявам какви неща може да се получат, викам си, тези хора са намислили нещо много яко.

Тази стая се връща към основите на жанра escape rooms, към доброто старо забавление, към това задачите да са логически, смислени и дълбоки. Напоследък все повече стаи залагат на интериор повече отколкото на геймплей, при някой успешно, при други не. Нашата страст обаче винаги е била да си човъркаме мозъците, да мислим, не да зяпаме (не че в WOW елементите има нещо лошо).

Интериорът на стаята е ... различен. И това е всичко което ще ви кажа. Заслужава си да го видите, сюрреалистично е :) Това, което ми направи супер доброто впечатление тук е, че електроника почти липсва. Ако ме бяхте писали преди вчерашното посещение дали може да се направи интересна стая без електроника щях да се изкажа скептично, обаче тия хора в Breakout Rooms ме изумиха. Има механични загадки, логически загадки, загадки със светлина и всичките са сууупер интересни и забавни.

Историята за илюзионистът е непретенциозна, но предвид че няма стая с подобна тематика е приемлив компромис.

Влизайки в стаята разбира се попитахме за най- доброто време, казаха ни 66 минути (най- доброто от няколко тестови отбора). Ние излязохме за 43 без жокери и се мотахме на няколко места. За отбори които имат опит - трябва да дойдете и да играете, със сигурност можете да го направите по- добре от нас. За нови отбори - вероятно ще ви е малко по- трудно, но стаята си заслужава 100%.

Забележки към стаята нямам, кофти е че комуникацията е с уоки-токи. И да си боядисате стената в стаята в която посрещате отбори :)

Нашата снимка 😊

Breakout Rooms за нас:

Отбор Fury премина като фурия през Стаята на Илюзиониста, за рекордното време от 43:00 минути и БЕЗ нито 1 подсказка. 😍

Любители на Ескейп стаите мислите ли, че можете да се справите по-добре?

Стаята на Илюзиониста вече не съществува.

Previous
Previous

Endorphin Games - BlueLAB

Next
Next

Myst Entertainment - Тайната на Криптос