3 Key Rooms - Тайният Бар на Ал Капоне

http://3keyrooms.com/

Тайният Бар на Ал Капоне

Fury team: Георги ГеоргиевЙордан ДанчевЦвета Данчева,  Димитър СмиляновНадежда Данабашева

Дата на посещение: Октомври 15, 2017

Нашето време: 50:00 минути

За 3 key можем да си говорим много. Едни от основоположниците на жанра, малко от екипите които разбират че това не е просто услуга, това е страст. Зад всяка тяхна стая стои добре поставен план и перфектно изпълнение с една единствена цел, всеки попаднал там да се чувства добре и с екипа си, и в собствената си кожа и със собствените си постижения.

Преди няколко месеца подочухме, че те са и новите собственици на една от стаите които бяхме посещавали, а именно Тайният бар на Ал Капоне. Нямах търпение да видя как ще я трики-рат тази стая, Барът имаше нужда от малко любов, от малко гангстерско настроение, от малко внимание. Потенциалът беше огромен и резултатът на добре поставена основа с вниманието към детайл и професионализъм на 3 key трябваше да бъде феноменален.

И той е.

След поканата за тест, нахлупихме умните шапки, опитахме се да си припомним някой от загадките в стаята, установихме че помним малко от тях, но водихме с нас тайното оръжие, Цвети (която реално оставихме да си играе почти сама, докато ние се занимавахме в други опияняващи дейности).

Ако сте играли стаята преди, знам че ви интересува информацията дали има стойност в преиграването? Според нас има. Навсякъде, по почти всеки пъзел са минали едни ръчички и са го направили по- красив и по интересно разгадаем. Текстовете на бели листи са изчезнали. Историята на стаята е представена по интригуващ и логичен начин и е подкрепена с инвентар, декор и пъзели. Липсата на градация и WOW ефект беше едно от нещата което ми попречи преди да оценя стаята по достойнство, днес … има ОГРОМНА изненада, аз не я очаквах, отборът не я очакваше и само заради нея си заслужаваше да изиграем стаята отново.

Ако не сте стъпвали в Бара преди, запрятайте ръкави и съберете приятелите. Тайната на седемте града и Ал Капоне не търпят отлагане. Независимо дали сте фен на Детективът и машината на времето и на The MaTRICK, Барът ще ви посрещне, ще ви опияни, ще ви предизвика и накрая ще ви омае. Само гледайте да не свършите като Дон Джовани …

Фантастичен начин да си прекарате времето, много подходящ за всякакъв вид партита (чак ми е тъжно че съм омъжена, можех да си спретна ненормално моминско). Дочуваме че се планират събирания за разрешаване на мистериозни убийства или различни детективски истории, ТАМ СМЕ!

3 key- благодаря ви хора, поддържате надеждата ми жива че жанрът няма да замре. Докато правите стаи ние ще ги играем, that’s a promise.

Нашето гифче (Цветето прилича на Мая Новоселская в Улицата!) 😊

3 key за нас:

🔫 Гангстерска банда: Fury

🍻 3KEY Стаята: "Тайният бар на Ал Капоне", версия 18+

🔑 3-те КЛЮЧови оръжия на отборa: комбинативност, висша фенщина, мафиотски чар!

❤ 3KEY екипът за избягалите: След 90 Стаи на загадките, можем само да слушаме вашите истории прехласнато и да ви се кефим, хора...! Удоволствието за пореден път за нас беше Ооо! Върховооо... Благoдарим ви, че... размърдахте тая пушка... в 3KEY Бара!

💋 Препоръчваме: тук мислехме да ви препоръчаме неизиграна от вас яка Стая. Ама то май няма такава... 😊

Previous
Previous

Puzzlenarium Room - Изчезналият Артефакт

Next
Next

Умения, които се развиват в резултат на компютърните игри.