Wintertuin Experience - Elixir

https://wintertuinexperience.nl/

Elixir

Fury team: Велина Дойчева, Христо Томов, Димитър Смилянов и Надежда Данабашева

Дата на посещение: Септември 22, 2019

Нашето време: 58:54 минути

Разположена в Баарн, в разкошен зелен парк с уютни пътечки, вековни дървета, статуи и фонтани, сякаш бях попаднала в приказка. В средата на парка се намира кафенето в огромна стъклена къща, което буквално изглежда сюрреалистично. Освен да ядеш лимонови тартове и да пиеш чай, което ние, разбира се, направихме, можете да играете първата стая на ботаническа тематика, на която сме попадали. Темата не е случайна, всичко в Wintertuin е свързано с ботаника, растения, цветя. Даже можеш да си купиш сукуленти на излизане. 

Уникалното е, че стаите са всъщност две и са идентични. Още по-великото е, че са стъклени. Създадено е с идеята за тиймбилдинг, и отборите могат да се виждат, но разбира се не се чуват. Ако мислите, че това разваля удоволствието, има определени изненади, заложени от домакините. Много мислене е вложено и се усеща. Не мога и да не спомена, че стаята беше възможна за игра само на холандски, обаче като им казахме, че говорим английски, се ангажираха да я преведат. И го направиха. Почувствахме се като суперзвезди.

Пореден епичен домакин, висок рус красавец, който направи всичко възможно да намерим неговия изчезнал професор ботаник. Накрая ни връчи по едно малко шишенце подарък, пълно със зелен елексир на живота. Като цяло, повечето стаи в Холандия накрая ти дават сувенир за спомен. Една от любимите ми стаи на всички времена.

Нашата снимка 🧪 🍂 🍃 🍁 🍀 ⚗️

Снимката на Wintertuin Experience

Previous
Previous

Escape Rooms Nederland - The Dome

Next
Next

My escape club - Steampunk Adventure