Vestigo

Вестиго

ТЕСТ НА СТАЯТА (за първи път ни поканиха да тестваме, направо се чувствахме като богове)

Fury team: Георги ГеоргиевЙордан ДанчевВасил ЙосковДимитър СмиляновНадежда Данабашева

Дата на посещение: Април 19, 2015

Нашето време: 44:00 минути (рекорд, който се задържа почти два месеца)

Откакто открихме escape стаите с отбор Фюри, винаги съм си мислела че стая с стила на стиймпънк ще ме заинтригува много и ще ми стане любима. Та нали почти във всичко любимият ни стил е Стиймпънк - и с изкуството, и в литературата и в модата. И когато ни поканиха да тестваме Vestigo нямаше начин да откажем, нямах търпение!

Vestigo е направена изцяло, още от първата загадка, от много лъчезарен, безкрайно мотивиран и усмихнат екип - пролича си във всеки пъзел, всяка подсказка, всеки малък детайл. Обстановката, атмосферата, всичко е перфектно. Подсказките идват по античен телефон и в половината време не чуваш нищо, но определено тази стая има най- добрия реквизит за да си направите снимки, няма никакво съмнение до ден днешен.

И все така с огромен ентусиазъм очаквам "Smoke and Mirrors", втората стая на Vestigo, сигурна съм че ще ме покори, както направи и първата.

Нашата снимка 🙂

Vestigo за нас (ама колко са мили, за нас това беше ОГРОМЕН комплимент):

Най-добрият отбор до тук с рекордното за Vestigo време от 44 минути! Невероятен сплотен екип, кален вече в множество стаи, който направо ни зашемети! Сравнението на колегите за тях беше "Все едно гледаме корейци да играят StarCraft!"

За мое огромно съжаление, стаята на Вертиго вече не съществувa.

Previous
Previous

Алла

Next
Next

Offline Entertainment - Стаята на Хакера