Teorema Rooms - Тротил

http://www.teorema.bg/

Тротил

Fury team: Кремена ДимитроваЙордан ДанчевВасил ЙосковДимитър СмиляновНадежда Данабашева

Дата на посещение: Септември 12, 2015

Нашето време: 58:17 мину

За да стигнеш това ниво на обслужване на клиентите си, с каквото ни посрещнаха днес Teorema Rooms, трябва да си направил всичко останало правилно. Лъчезарни, усмихнати хора, умеят да говорят и за география, и за математика и за логика, имат всички необходими качества да изпипат escape стая както трябва.

И да, направили са го.

След едномесечна, бих казала заслужена почивка, Фюри сме малко поръждясали, но добре че имахме нов член на екипажа, да освежи нашите заспали мозъци. Креми, за нас беше изключително удоволствие 🙂

Ние, разбира се, не искаме жокери. И разбира се, може да има 62 бутона, ние ще натиснем 61 неправилни и последния ще го пренебрегнем. За сметка на това мисля, че познавам в детайли валутите на поне 14 държави.

Забавлявахме се много, загадките на стаята са модерирани отлично, сложността не е изкушаващо лесна, нито изнервящо трудна. Може да се справихме за 58 минути, но разказахме играта на бомбата и според мен се познаваме малко по- интимно от преди играта. Искате да разберете защо ли? Ами посетете стаята, ще разберете сами.

И КОЙ, КОЙ МИНА СТАЯТА САМО С ТРИ ЖОКЕРА? А? Ние!

Благодарим за чудесното преживяване, ще ви посетим със сигурност и за стая 7 1/2, обещаваме ❤️

Нашата снимка 🙂

Teorema Rooms за нас:

Дълго чакахме легендарния отбор "Фюри" и не останахме разочаровани от прекрасната им игра. Е, не успяха да бият времевия рекорд на стаята, но пък се измъкнаха с най-малко жокери от всички до този момент. Благодарим ви и до скоро!

Previous
Previous

Добро хрумване

Next
Next

Рада