TEDxMladostWomen

TEDxMladost беше сюрреалистично преживяване. Много изписахме по въпроса, но все пак, имам да кажа няколко неща по въпроса.

Първо, никога не можеш да си на 100% подготвен за това да разкажеш личната си история. Тая тема я дъвках поне 30 пъти и накрая плаках като малко дете пред зала пълна с чудесна публика. За сметка на това после половината зала сподели че е плакала с мен, което не знам дали е на добре.

Второ, съдбата ме събра с Магдалина Генова, Свилен Иванов, Рада Стаменкова, Бояна Петкова, Анита Класанова, Димитър Димитров и Дарина Такова, тия фантастични хора. Благодаря ви че бяхте толкова лъчезарни и ме окуражавахте до последно. Ще ви кажа че променихте живота ми, направихте ме по- смислен човек и моите деца ще растат с вашите каузи и истории. As they should.

И трето, тия трите грации Събина Панайотова, Росица Цанова и Ана Динкова, дето се занимават с тая работа от няколко години, благодаря че ме направихте част от това невероятно приключение. Днес емоционалният асансьор ме повози доста, смях се през сълзи и обратното. Знам колко нерви, желание, старание и търпение се иска да произведете това на което бяхме свидетели днес, момичета, моите адмирации и продължавайте напред.

И накрая, Рада, Светлана, Гавраил и Йордан, това че бяхте с мен днес и че ми помогнахте с присъствието си да прескоча границата и да разкажа за нещата такива каквито са, за мен това значи много.

Previous
Previous

Chambers of Secrets - Образцов Дом

Next
Next

Отвлечени