Questhouse - Лудостта на гения

https://www.questhouse.bg/

Лудостта на гения

Fury team: Георги ГеоргиевЙордан ДанчевВасил ЙосковДимитър СмиляновНадежда Данабашева

Дата на посещение: Януари 5, 2016

Нашето време: 38:02 минути

Отбор Фюри, добре отпочинал след пълната липса на разгадаване на загадки през месец декември, атакува ударно 2016 с посещението на Questhouse. Изпуснахме им турнира за което безкрайно съжаляваме защото в крайна сметка с време 38:04 минути, вероятно щяхме да сме някъде сред водачите.

Домакините ни бяха много усмихнати и симпатични, стискаха ни палци и ни позволиха гости, (по- късно Йордан се ожени за този очарователен наш гост, така че явно все пак сме блеснали достатъчно и сме заслепили момичето), какво повече да искаме?

Ако посещавате тази стая, моля обърнете внимание на полилея и на тапетите! Просто човек трябва да оценява малките неща в живота ❤️

Загадките в стаята са много приятни, геймплея е флуиден. Заблудиха ме от къде се минава, което да си признаем е успех, в повечето от случаите знам от самото начало как ще протече играта. Много се радвам че са успели да вплетат истинско изкуство в стаята, и задачата с цветното решение и картините, според мен ако бяха наблегнали още малко над тази част щяха да са ми сред много любимите стаи. Ама аз съм sucker for art, и подобна тематика в стая вдига много личните ми очаквания. Стая, която не ми дава фенерче с ултравиолетова светлина, а намира по- смислено решение заслужава винаги моите адмирации!

И загадката с водата е яка 😀

Нашата снимка 😊

Questhouse за нас:

Фуриите от Fury. Излязоха за рекордните 38 минути. Ами фурии, какво да кажем

Previous
Previous

Ей Там

Next
Next

Bye bye bye my darling