Lost flight

Lost flight

Fury team: Георги ГеоргиевЙордан ДанчевВасил ЙосковДимитър СмиляновНадежда Данабашева

Дата на посещение: Ноември 10, 2015

Нашето време: 50:37 минути

"Добре дошли на борда на Famous Crew. Аварийните изходи ще си ги намерите сами ако сте толкова на зор, а в случай на приводняване всеки да се оправя както може" - стартът на играта ни в Lost Flight започна със смях и завърши 50:33 минути по- късно с успешно приземяване, без нито един жокер (така де, първи сме дето излизат без жокер).

Не разбрах кое го саботира тоя самолет, но тази стая е една от тези с най- много пъзели/загадки на квадратен метър, много ме зарадва. На мен ми беше много интересно и научих, че моите момчета не се оправят добре с жените, което си беше изненада.

Само една препоръка имам към нашите усмихнати и любезни домакини, увеличете звука и на филмчето и когато ни говорите в самолета, почти нищичко не се разбира. Аз съм си дърта и глуха по принцип, но си беше предизвикателство да разбирам всичко което идваше от уредбата.

Нашата снимка 😊

Lost Flight за нас:

Отбор "Фюри" буквално полетя на борда на Lost Flight.След като направиха невероятна игра, и то без абсолютно никаква помощ от екипажа, те успяха да се измъкнат за 50:37 минути!

Стаята на Lost Flight вече не съществува.

Previous
Previous

Emergency escape - Пощенска станция и Направлението неизвестно

Next
Next

The Cube - Последната бомба