House of Enigma

House of Enigma

Fury team: Георги ГеоргиевЙордан ДанчевВасил ЙосковДимитър СмиляновНадежда Данабашева

Дата на посещение: Ноември 17, 2015

Нашето време: 48:00 минути (рекорд за стаята към момента на посещение)

Вечерта започна чудесно, с 48 минути разбиване на загадки в House of Enigma (и два жокера, щот сме кьорави). Играта ставаше все по- интересна и по- интересна, на финала бяхме убедени, че това е една от вълнуващите стаи, които сме играли. Обстановката е автентична и много истинска, поддържана добре и с вкус. На първи поглед стаята изглежда лесна и непредизвикателна, но това е само голяма заблуда, в последствие сюжета те въвлича и почваш да откриваш все повече и повече различни загадки, механизми, пъзели.

Благодарим от сърце за чудесният прием, обещавам от сега при следваща стая да сме едни от първите отбори готови за посещение. Стаи като вашата са радост за любителите на жанра и определено може да служите за образец, че човек когато прави нещо с желание, всичко му се получава, рано или късно.

Нашата снимка 😊

House of Enigma за нас:

Най- накрая след месец и половина опити да бъде " спасен и оневинен добър приятел " , отбор "ФЮРИ " успяха да разкрият мистериозните загадки на " Тайната квартира 1944" за по-малко от 60 минути . Благодарение на отборната си игра , бързите си реакции и действия и минимална помощ , те се измъкнаха само за 48 минути и за момента са тотални лидери .

Екипът на HOUSE OF ENIGMA благодари за толерантната игра и добрите отзиви и призовава всички бъдещи отбори да се отнасят с уважение към труда ни.

За съжаление, стаята на House of Enigma вече не съществува.

Previous
Previous

Area 51

Next
Next

Emergency escape - Пощенска станция и Направлението неизвестно