3 Key Castle - Колекционерът (сега Game Castle)

В момента стаята е собственост на Game Castle.

https://gamecastle.bg/

Колекционерът

Fury team: Георги ГеоргиевЙордан ДанчевВасил ЙосковДимитър СмиляновНадежда Данабашева

Дата на посещение: Август 18, 2015

Нашето време: 71:00 мину

3 Key Castle затвърждават бранд точно както трябва, по учебник. Да си призная малко очаквах да имат синдрома на втория албум, обикновено след като са вдигнали летвата толкова високо с първата стая, шанса втората стая да не е толкова успешна и интересна е 50%. За сметка на това обаче, другите 50% дават шанс да са надскочили всичко досега и да са сглобили едно великолепно приключение. Ще ги кажем така, за всекиго от нас имаше по нещо тук. Атмосферата е още по- силна отколкото в 3 Key Rooms всяко детайлче е пипнато с мисъл, с желание, с любов бих казала дори. Всяка загадка е обмислена, претеглена и тествана.

Отбор Фюри има да каже само няколко неща:

1. Благодарим за посрещането, вниманието, пицата. Това че оценявате какво имаме да кажем е много важно за нас, от чиста фенщина. Извинете, че сме така шумни и натрапчиви.

2. Когато всички са мислители и няма достатъчно скавенджъри, мисията е обречена на провал.

3. За бъдещи агенти: слушайте когато ви въвеждат в историята, Не е само интересна, важна е и за играта.

4. Тъм тъм тъдъм тън тъм тъдъъъъъъм, накрая пяхме, целия отбор, в хор. Предвид че съм на 40 години и съм в компанията на grown ass men с бради, това значи много.

5. Пъзелите извън стаята са епични, само заради тях ще доведа децата пак 🙂

Благодарим ви, за нас беше неизмеримо удоволствие. Може и да излязохме за цели 71 минути, но всяка една от тях беше пълноцена и предизвикваше мисленето ни. Иначе, НЕЕЕЕЕЕЕЕ, не искаме жокери! ❤️

П.С. Като си тръгнахме Васко каза че можел да остане още 2 часа да си говори с вас. При положение че останахме 5 часа, ще кажа само, смяяяяятай!

Нашата снимка 🙂

3 Key за нас:

Отбор „Fury“ играха щуро в #стаята на #Колекционера. Имаха изявен лидер, който умело следеше за правилното изпълнение на всички загадки от екипа му. Надзорът се извършваше от удобния стол на Колекционера :). Агентският екип с основание вярваше във възможностите си и отказa каквато и да била помощ от спец. Агентура. Поздравление за смелата им игра! Професионалистите са си професионалисти!

Previous
Previous

Нощна Стража - Panic Rooms

Next
Next

За важността на лагерите