Escape way - Кристалният Череп

https://escapeway.bg/

Кристалният Череп

Fury team: Георги ГеоргиевЙордан ДанчевВасил ЙосковДимитър СмиляновНадежда Данабашева

Дата на посещение: Ноември 26, 2015

Нашето време: 41:03

Постарахме се да побързаме и макар че не счупихме рекорда за много малко, излязохме за утешителните 41:03. Без жокери.

Все пак, поласкани сме, че домакините ни имат за професионалисти и специално за нас са добавили загадка :P

Очаквахме стаята да е интересна и декора на ниво и Кристалният череп не ни разочарова нито за миг. Атмосферата е много истинска, загадките са интересни и логически, а отбор Тиквичка са големи симпатяги и са направили нещо, достойно за всеки фен на Escape room жанра. Личи си че е правено с любов и мислене, поздравления!

От името на отбор Фюри, големи благодарности, забавлявахме се много, макар че си повикахме един на друг, почти като в офиса :D

Очакваме с огромен ентусиазъм 20 000 левги под водата, голям фен съм на Жул Верн, да знаете.

Нашата снимка 😊

Escape Way за нас:

Интересна история. След играта ни в стаята няколко дни следих страничката на Escape Way във Фейсбук, но не успях да намеря нашата снимка. Бях доста разочарована и написах тук, в блога си, следния текст:

"НИЩО. Не знам обидихме ли ги нещо, казахме им нещо на криво ли ... Няма снимка, няма пост. За което съм им сърдита и до ден днешен."

Година и половина по- късно, на 9 Май 2017, с мен се свърза собственика на стаята. Беше прочел ревюто ми и се свърза с мен за да ми каже че снимка има, но тя е на сайта на стаята под # 5 за Ноември 2015. Когато съм в грешка си го признавам винаги, моите официални извинения към екипа на стаята че не съм проврила където трябва. Адмирации за проявеното усилие да ме поправят, много съм щастлива че намерих тази снимка след толкова време.

Така че дами и господа, нашата снимка!

Previous
Previous

Mind Rooms - Мъглите на Авалон (сега Magic School на Game Castle)

Next
Next

Mind Rooms - Зимна Приказка