Enigmania - Експериментът

https://www.enigmania.bg/

Експериментът

Fury team: Георги ГеоргиевЙордан ДанчевВасил ЙосковДимитър СмиляновНадежда Данабашева

Дата на посещение: Юли 1, 2016

Нашето време: 54:01 минути

Запомнете какво ще ви кажа, тази стая се играе БАВНО!

Не мисля, че има стая която да ме е изненадвала толкова много. Може би точно защото не съм чувала нищо за Escape room ENIGMANIA - The Experiment досега, ей така изненадващо се пръкнаха в графика ни и решихме да се разходим. Моята нагласа беше че ще посетя нещо средно за пазара, та аз, човек който следи жанра под лупа не съм чувала нищо за тях. Никога не съм била в по- голяма грешка.

Тази стая се играе бавно. В тази стая не ти продават игра, предлагат ти цялостно преживяване което започва от входа и вратата (Room 66, ще оцените високо, просто съм сигурна), продължава по време на инструктажа, направо ти инсталира адреналин в мозъка когато започне играта и така до финала, докато не погълнете антидота. Великолепно изпълнение, декори достойни за Dextrophobia Rooms, потресаващ детайл и стил като в стаите на 3 Key Rooms, цялата атмосфера просто те поглъща. С много малки насоки за последователността на загадките и кога кое се открива на играча, ние излязохме за 54 минути.

Домакините ни, достойно представление като за Оскар, поразена съм. За нас беше наистина неповторимо удоволствие да сме първият отбор на тази „стая“, сърцата ви са на правилните места и определено опита ви със стаи в чужбина и професиите ви са спомогнали да създадете нещо впечатляващо и интересно.

ЗАДЪЛЖИТЕЛНА спирка за всеки любител на жанра! Escape Sofia придоби още една звезда 😊

Доволна съм много, даже и подарък като за първи отбор си имаме, за което много благодарим!

Нашата снимка 😊

Enigmania за нас:

Отбор FURY - 01.07.2016

Експериментът проведен успешно.

Previous
Previous

Какво е да си Game Designer

Next
Next

Queen