Mad Genius Escape Co. - The Truth About Edith

https://www.madgeniusescapes.com/

The Truth About Edith

Fury team: Венета Донова, Димитър Смилянов, Антон Кондузов и Надежда Данабашева

Дата на играта: Август 1, 2020

Нашето време:55:26 минути

По план трябваше да играем 5 човека. В последния момент се оказа, че сме трима, а играта изисква четирима и няма как да се изиграе с по- малко, или поне не без предупреждение. Добре че Венета реши да ни спаси в последния момент, сигурно заради това и безпроблемно открихме всички тайни на Идит. След Agent Venture: The Heist малко се притесних в началото, "стаите" с разпределение на конкретни роли и липсата на обща визия за играта през всички участници не ни се понрави много. Идит и нейните котки обаче не оправдаха тези ми очаквания.

Сайтът на "стаята" може да ви докара епилепсия или с малко късмет стомашно разстройство. Изглежда напляскан от човек с минимални знания на Paint с менталността на 9 годишно дете.

Играта за сметка на това е пълна противоположност, страхотни пъзели, супер умело използване на факта че играем онлайн, механики които засега, предвид че играем сигурно 20та онлайн стая, не сме виждали преди, отборна игра и креативен подход. И малко котки, което в никакъв случай не пречи. Домакинята ни влезе в роля и я изигра перфектно, все по- често ни се случва да играем с професионалисти, които разбират че историята и представлението са огромна чст от изживяването. Хвала, горещо препоръчвам :)

Нашата снимка: 😸 😹 😻 😼 😽 🙀 

Тяхната снимка, която определено напомня на сайта 🤫 🐈

Previous
Previous

YouEscape - #9 [Colors]

Next
Next

YouEscape - #12 [A Murder Mystery#2]